Fidepuben

Som sagt, dagen efter på jobbet var kämpig i början, och det var dessutom fint väder och ganska mycket folk. Tess och Linn kom ialla fall och hälsade på och badade lite på vattenland. När jag äntligen slutat var det dags att börja göra sig i orning igen, för snart gick bussen till spelningen med Pist Off på Fidepuben som Kneippbyn anordnat. Jag träffade lite tjejer och vi satt en stund på cafeét och drack lite cider och öl, och sedan hoppade vi in i den färgglada Kneippbyn/partybussen. Det tog över en timme att komma fram, och det blev en hel del kisspauser. Alla blev fulla på bussen och riktigt taggade när vi kom fram. Spelningen var utomhus och det var riktigt mycket folk och inte bara från Kneippbyn. Bandet, Pist Off med Mårten från Kneippbyn är riktigt duktiga, så det var kul att titta på! Sedan gick bussen hem som var mindre kul än ditfärden, med spyor och då alla däckade. Sedan upptäckte jag att jag slarvat bort mina nycklar (väldigt ovanligt…. ^^) så jag fick sova hos Emmelie och Elin borta i Västerhejde utanför Kneippbyn.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *