En vecka i Surfers

Torsdag 17 februari

Idag har vi haft en helt underbar dag, vädret har varit grymt så vi har bara legat och latat oss på stranden hela dagen. Trots pubrundan igår så har vi för en gångs skull känt oss lite utvilade, skönt med sovmorgon första gången på bra länge! Det var antagligen inte det bästa att gå på pubrunda igår för vi var så sjukt trötta, vi har inte sovit många timmar på senaste tiden. Men vi fick se en hel del nattklubbar och ikväll ska vi gå på Ladies Night och dricka gratis hela kvällen.

Nu har vi ändrat planerna lite. De engelska tjejerna vi hängde med i Byron Bay var helt sjuka i huvudet, precis som man föreställer sig att engelsmän är. Jag vet inte var de fick all energi ifrån, men showa kunde dem allt! Så en av tjejerna, Zoe, ställde upp i en tävling och vann. Priset var att hon fick en veckas gratis hostel i Surfers Paradise, med inträde till 3 olika nöjesparker och en Big Night Out (typ pubrunda). Men eftersom deras tidsplan är ganska häktisk så hade de inte möjlighet att utnyttja detta, så vi fick den av henne. Så vi kommer tillbringa en vecka här i Surfers, det blir ju väldigt billigt för oss. Så nästa lördag åker vi till Brisbane och bor där i två nätter, och sedan vidare till Noosa. Synd att inte biljetten var i Byron Bay, för där hade vi sjukt gärna stannat en vecka. Men det blir nog bra det här med!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *