Mot Albany

Då var det dags att lämna Margaret River och bege sig bort mot Albany. Det var en ganska lång körsträcka men vi gjorde några stopp längs vägen. Dels stannade vi vid en liten sjö, the Big Brook Dam som var väldigt vacker. Där såg vi kokaburror. Sedan blev det också ett stopp i Walpole, på The Valley of the Giants. Där fick vi gå uppe i trädkronorna, 40 meter upp i luften men tittade fortfarande upp å såg ännu mer träd. Det var verkligen en skog full av giants, stammarna var enormt tjocka och vissa av träden var över 400 år gamla.

Vi gjorde också ett litet stopp i Denmark och tittade på Ocean Beach, en ganska känd strand när det gäller stora surftävlingar. Vårt hotell i Albany låg väldigt långt ifrån staden, på en liten olivfarm, men vi fick en riktigt fin lägenhet med bla. badkar i sovrummen.
The Big Broke Dam
Oscar går på Valley of the Giants
Oscar, mamma och jag
Ganska tjock stam
Olivträd utanför lägenheten.
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *