Cyklon på ingång…

En cyklon vid namn Bianca hotar att rulla in över Western Australia, precis där vi är. Den verkar åka över Margaret River, precis därifrån vi åkte ifrån och dundra över till Albany, just där vi är idag. Den beräknas komma på söndag, med en hastighet på 34 km/h och dra upp vågor till över 5 meter. På söndag ska vi ta oss vidare upp tillbaka till Perth, vi ska passa flyget som tar oss bort till Sydney. Kommer vi komma fram, eller kommer vi ens komma iväg över huvud taget? Hoppas Bianca får för sig att ändra kurs och dra någon annan stans…

Mer info här
Share

0 thoughts on “Cyklon på ingång…

  1. Hoppas verkligen att cyklonen tar en annan väg, men ni kan väl klättra upp på högre marknivå så ni slipper vågorna. Vi kan bara hoppas. Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *