Sydney

Vi klarade oss ifrån cyklonen! Skönt det, men vi såg en hel del nedblåsna träd längs vägen från Albany till Perth, och när vi kom fram till Perth förvandlades strålande sol till kolsvart himmel på några sekunder. De hotfulla gråa molnen rullade fram och vi trodde att snart skulle taket flyga av, men den blev aldrig speciellt kraftig och vi märkte inte av den så mycket mer än så!

Jag och syrran drog ut på nån krog efter att vi käkat på god restaurang. Jag åker gärna till Perth igen, och framför allt Margaret Rivder området. Jag tror det kan vara kul att jobba i Perth, och det finns mycket kvar att se och göra där. Jag blev också tipsad om att åka till Exmouth, där skulle det vara ännu bättre och finare än i Margaret River, och jag undrar, är det möjligt?
Nu har vi iallafall flygit till Östkusten och Sydney. Flygresan tog 5 timmar och vi fick ställa fram klockan 3 timmar. Det är helt sjuka avstånd här alltså, hela Australien är ju typ lika stort som hela Europa. Vi bor i alla fall mitt i smeten, och idag har vi varit på Bondai Beach och surfat! Vi hyrde en surfbräda, så vi hade ju egentligen ingen aning om hur man gjorde, men kul var det ialla fall. Man kanske inte kan kalla det att vi surfade, mest bodysurf, för man kom ju aldrig upp ståendes på brädan. Det får bli en surfkurs sen när Jossan kommer hit!
På restaurang i Darling Harbour
Bondi Beach
Såhär kan det se ut när man missar en våg
Uppe från taket på hotellet
Share

19 thoughts on “Sydney

  1. Härliga bilder – så kul att kunna följa er!
    kram från soligt Dolomiterna!
    kram ami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.