Planen för första tiden i Australien

Så här ser vår resrutt ut för den första tiden i Australien, tiden då jag reser med familjen. Vi landar i Perth och bor där i några nätter, sedan tar vi oss vidare till Rottnest Island. Därefter åker vi till Freemantle, tar oss ner till Margaret River och sedan ända ner till Albany. Efter det åker vi tillbaka till Perth för att ta oss vidare till Sydney, där vi bor ett par nätter innan familjen åker hem och jag möter upp Jossan för att fortsätta backpackingresan. Därefter är planerna inte så stadgade än, vi jobbar på dem!

Share

0 thoughts on “Planen för första tiden i Australien

  1. Härligt att dra runt och resa så mycket 🙂 Jag har en väninna som bor nere i Australien faktiskt så det hade varit rätt kul att åka ner och hälsa på.

    Intressant att du har jobbat i Norge, vart och med vad? 🙂

  2. Okej! Vet inte riktigt vad det ligger men jag är lite småsugen på att jobba på en pub men är det svårt? Tänkte jag har inte gått bartenderutbildning men på pub så brukar det väl mest vara öl,vin, irish coffe och nå enklare drinkar kan jag tänka mig? 🙂

  3. Ja, jag är sugen på att prova när man tänker på tips! 😉 Tack så mkt för infon! Får se framöver hur det går med det 🙂
    Ha en underbar resa till Australien nu ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *