Mot Bolivia – nu åker vi!

ÖVERTAGGAD

Nu är det dags, nu drar vi!!! Förutom den oändliga flyresan – som har 3 mellanlandningar varav en tillbringas 17 timmar i Panama – så ser jag sjuuuuukt mycket fram emot den här resan! Vad grymt det kommer bli! Det är lite svårt att se hur det kommer bli bara, det enda vi vet är alla flyg, sedan när vi kommer fram till Sucre på Lördag får vi lösa hostel på plats. Så får vi se hur länge vi stannar där, eller hur länge vi kommer vara i Bolivia över huvud taget.
 
 
Som jag nämnt tidigare har vi tänkt att lägga ut lite videoklipp, kanske ett om varje land eller så.
 

 

Share

0 thoughts on “Mot Bolivia – nu åker vi!

  1. Du är ju bara för bra! Nu kommer jag under dessa regniga dagar bara vänta på nästa film, grymt med rösten! Vill också ha resfeber och sitta på ett plan till andra sidan!! Hi5 Bästa! Kramar från andra halvan av "TeamEmelie"

  2. Sjukt bra film ju Emelie! Fortsätt med dom 😀 och ha det underbart i Sydamerika, jag är sååå avis. Ta hand om er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *