Piff har otur

Va fan, jag säger ju det, är det inte det ena så är det de andra. Häromdagen blev jag påkörd av en jävla kärring på skidor som inte kunde åka, så jag föll pladask fram på magen och slog i revbenen. Det gör så jävla ont, måste ha blivit en spricka eller nått, för jag kan inte skratta eller hosta utan att vika mig av smärta och jag kan inte sova på ena sidan. Jag kan inte heller åka bräda för jag når inte ner och knäppa bindningen för det gör så ont. Helvete. Och så har jag fått nått jävla munsår. Oturs Piff får aldrig vara frisk.

Igår och idag har jag och Charlotte prövat oss på en del offpist med snowboard och skidor, mycket kul! Går bättre och bättre så snart kanske man vågar låna någons transiver och dra ut till de riktigt goa åken.

Nu har vi fått en ny kille i servisen, eftersom Lova och Ellie ska sluta. Det ska komma en till nästa vecka. Ikväll är det foamparty på Igloo, hur sjuk kommer man inte vara efter att ha gått hem i dyngsura kläder? Aja, spelar ingen roll vad jag gör, skulle ändå hända nått sjukt med min kropp, jag bara vågar inte tänka på vad nästa grej kan vara….


Såhär kan det se ut när Charlotte åker offpist, eller så tar hon sig ner på kullerbyttor.


Albert beställde in Vin Chaud och fick en cognac, som smakade sådär.


Share

0 thoughts on “Piff har otur

  1. Men stumpan då vilken otur du har! Hoppas turen vänder snart =)
    Kramar från oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *