Olycksdrabbad…

… eller bara jävligt klantig. Nu har jag hamnat i en period där det bara händer sjuka grejer och igår kväll råkade jag slå ut en flisa på tanden av en skål. Vad väntar här näst liksom? Jag som aldrig tidigare i mitt liv brutit nått, eller ens haft hål i tänderna. Aja jag får väl försöka vara lite försiktig. Igår kom i alla fall Emma hit och det var himla kul! Hon kom in i gänget direkt och med perfekt timing så hade vi också personalfest. Det var rolig tipsrunda med folks tabbar och bål inne i Malous lägenhet. Sedan drog vi till Igloo och dansade och slog ut tänder.

Idag har det varit sista dagen för mig i kidsclub, nu åker våra barn och resten av gästerna hem och jag kommer återgå till servisen på söndag. Så imorgon blir det bra åkning, det har snöat nått så sjukt mycket här nu. Vår matleverans kunde inte komma idag för att det snöat så mycket.

Juste, Emma kanske ska bli nominerad till torsdagens Boppi möte. (Den fula ”veckans misstag mössan” som delas ut) Hon frågade mig: ”Var har du din faktura?” När hon syftade på min fraktur, haha! Bäst att skriva upp så man inte glömmer det!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *