Byron Bay

Nu har vi gjort Baron Bay också, och jag älskar den här lilla byn! Så jävla mysig är den. Vår busschaufför från SpotX till Byron Bay var världens coolaste busschaufför. En riktig aussie dude med cowboy hatt. Han kände för att hänga med oss och några andra engelska tjejer från bussen, och visade oss runt på en guidad tur i byn. Gav oss hur många bra tips som helst, och tog med oss till ett ställe där vi fick jätte billig mat. Han berättade om lokalborna, vem som var cool eller inte osv och så visade han oss till kvällens pub. Där drog han med oss in i folkmassan, in till en liten gräskulle som tillhärde puben och så satt vi där i gräset och drack öl mitt i barområdet. Vi såg också världens coolaste snubbe som dansade så sjukt roligt så man kunde inte sluta titta på honom. Alla ni som känner Karro från Alpe, tänk er hennes dans fast 10 gånger galnare. Och så såg han ut som en kopia av Viktor från Alpe också så det var en ganska rolig kombination!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *