Black-Nose

Vad fan är detta, jag blir helt galen asså… Nu får det vara nog med otur eller klantighet. I tidigare inlägg skrev jag hur smart jag var som luktade på ett ljus och fick en brännskada inne i näsan. Därefter jobbade jag med bränngelé, en slajmliknande grön kemisk gegga och på något jävla vänster hamnde det på brännsåret. Och det sved som fan, men det var väl inte så farligt tänkte jag. Men fan vad det har spridit sig, nu kallas jag ”Black Nose” av gästerna, inte kul alls. Det har liksom spridit sig ut från näsan och runt till ett stort jävla sår och jag är inte glad för det kan jag lova. Jag ser väl ut som Micheal Jacksson som håller på att tappa näsan. Så det får bli ytterligare ett besök hos läkaren, nu har jag tappat räkningen på hur många gånger jag varit där. Jo, stammis, det är jag det. Nu deppar jag och min onda bultande näsa ihop och tänker på hur skönt det ska bli imorgon när vi är ute i backen och solen grillar oss ännu mer. Sist trodde jag att jag skulle brinna upp innifrån, men nu brinner jag väl upp utifrån istället… Suck. Nu är det nog med klantigheter och sjukdommar och oturliga saker. Fan.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *