Happy Halloween!

Bättre sent än aldrig! Idag har jag gjort absolut ingenting för jag har inte kunnat röra mig. Dels för att jag är bakis, men främst för att jag spelade badminton med grannen i går. Och det märktes att jag inte spelat på ett år! Fy fan vilken dålig kondis jag hade och jag sträckte mig överallt. Idag har jag träningsvärk överallt på hela kroppen, ända från nacken och ner. Och inte vann jag heller, helvete! Jag skyller på riktigt kassa racket och en trög boll. Nästa gång får jag se till och få mina racketar hemma uppskickade med fjäderbollar, då jävlar!

Helgen har varit bra, jag har jobbat natt både fredag och lördag. Det var hur mycket folk som helst och jag stod i mini baren – Lilla Eilefs. Där står man själv och säjer endast shots och flasköl, och pratar mycket med gästerna. Jag slog omsättningsrekord båda dagarna, och fick sammanlagt 2300 kr i dricks bara på två kvällar! Riktigt skönt och kul var det. 

Innan min träningsvärk hade hunnit sätta sig så gick jag och Jenkan till en pub på Grünerlokka och blev bjudna på flatline shots, så det är väl därför jag mår som jag gör just nu. Sedan drog vi till Blå där det var jazz kväll, det var sådär kul.

Share

0 thoughts on “Happy Halloween!

  1. nej det var typ inget, men han åt dåligt hela dan och sen spydde han som en galning.. hur är allt i oslo då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *