Klantskalle

Jag är typ stammis hos läkaren, jag kanske har blivit hypokondriker? Nu tror jag det är nått fel på mitt hjärta, det snurrar runt och kör sitt eget disco när jag ska sova, men då är det inte party vilket hjärtat inte har fattat riktigt… Så sist jag var hos läkaren var det för ögoninflammation, och då skulle han klä av mig och lyssna på mitt hjärta. Nu när han skulle kolla mitt hjärta nä då skulle jag klä av mig helt. Toppless låg jag där och ångrade att jag gick dit. Franska läkare asså… Aja det var inget fel på mitt hjärta, men mediciner fick jag minsann. Man kan ju aldrig gå ifrån en fransk läkare utan en påse full med olika mediciner. ”No ski in 5 days, no alcohol in 2 days”. Ofta jag kan dricka innan jag får åka skidor, som att det skulle vara mindre farligt? Nä nu ska jag vara försiktig och jag har varit på en afterski och druckit cola och gått ut en kväll nykter, så det så!

Jag tror jag blivit en klumpeduns. Jag bara tabbar mig hela tiden känns det som. Här om dagen skulle jag lukta på våra doftljus, för jag tyckte inte att de luktade så mycket. Tror du inte lågan drogs in i näsan när jag luktade, så jag brände upp näshår och fick brännsår inne i näsan. Jävligt obehagligt, jag trodde jag skulle brinna upp innifrån.


Japp, detta är vår utsikt


After ski


Charlotte

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *