Julafton

God Jul allihopa! Igår var det julafton och jag sprang bort till läkaren direkt efter frukost, glad för att få ta bort mitt gips. Vad jag har gått och längtat efter den här dagen. Läkaren röntgade handleden igen, och till min grymt stora besvikelse fick jag höra att det inte läkt tillräckligt för att ta bort det, så jag ska komma tillbaka om 3 veckor, 3 VECKOR!!! Då kanske jag kan ta bort det. Fy fan, vilken julklapp. Så började min julafton och jag deppade ihop och trodde att det enda att göra var att åka hem. Vilket jag verkligen inte vill, för vad ska jag göra där? Då skulle jag deppa ihop totalt. Så jag pratade med min chef och hon tyckte jag skulle vara kvar och jobba frukostar och sedan ta över kidsclub när Evie åker hem. Så det blir nog bra ändå. 3 veckor är länge med det här jäkla gipset, men det kommer ändå gå fort. Om en vecka är det nyår och sedan är det inte långt kvar.

Hela personalen samlades på dagen för att käka jullunch. Vi hade också en omröstning om veckans misstag, och den som vann skulle bära en skitful mössa hela kvällen. Det kommer vi ha varje vecka, och såklart fick ju jag flest röster den här gången, dels för min klantiga vurpa som ledde till gipset och dels för en sjuk fyllegrej. Sedan var det dags att jobba i servisen och jag trodde det skulle gå pladask pannkaka men det gick faktiskt ganska ok. När det är buffé funkar det att vara enarmad. Sedan på kvällen satt vi i ”Mowgli”, vårt mögliga uppehållsrum och lekte roliga lekar innan vi drog ut. Helkul kväll trots en ganska deppig början på dagen!

Personal julbordet


Hela gänget


Jill är party!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *