Tok kul

Oj oj, vilka galna dagar det har varit nu. Sjuka utgångar med helt psykade saker som har hänt. Mycket kul händer här kan jag ju säga. Idag kämpade jag mig ut trots bakfylla och fortfarande skena på handen, men det var grymt väder så jag, Charlotte och Soffan bestämde oss för att köra Serenne backen, Europas längsta svarta pist, på 18 km. Ganska uppkörd dock, för vi kom ut så jäkla sent, men en sjukt värd dag har det varit, och imorgon blir det ännu bättre! Så ikväll ska det sovas ut. Lite bilder kommer här för den som vill bli avis!


Jag, hyffsat sliten och med en mer lättmatchad skena, nån kille från Crystal, Soffan, Malou, nån dude och Sara


Jag och Sanna hittade helfestliga assesoarer


Calle, Viktor, Karro, Jonas och Charlotte igår på Smittys.


Charlotte, jag och Soffan på toppen.


Lite personal

Share

0 thoughts on “Tok kul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *