Regniga dagar

Det har varit två dagar med riktigt dåligt väder, mycket regn och ganska kallt. Men idag var det fint igen, men fortfarande inte så mycket folk och vi har hunnit fixa till en hel del på cafeét. Blev lite tidigare bjuden på middag av gamlinarna, bakad potatis och rödbettor, och vi kollade på Allsång. Härliga bilder på Stockholm, men jag har faktiskt inte hemlängtan för fem öre! Igår skulle jag gått ut och tittat på Arvingarna, men jag somnade visst så det blev inget med det. Imorgon däremot ska vi på cafeét ställa upp på beachvolley turnering med jobbet, det kommer bli grymt!

Jag fick lite uppdatering hemifrån med bilder på Chips, så här stor och fin är han nu.


Chips på båten ute i skärgården
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *