Bacardi Branch fest

Här i Hemsedal jobbar man ihjäl sig på helgerna men i veckorna är det ganska chill. Man jobbar typ ihop sin heltid endast på helgerna, det är så det fungerar här. Så man blir ganska sliten, och nu har jag dessutom börjat jobba på Christines jobb, Skarsnuten, så timmarna rullar ihop. Förhoppningsvis kommer jag kunna spara lite pengar vilket jag inte riktigt trodde i början på säsongen. Så det vi sysselsätter oss med här borta är fest varje onsdag och söndag, överdrivet mycket jobb på helgerna och så mycket skidåkning som möjligt där emellan (om man inte försöker kurera bakfyllan). I söndags var vi på en Bacardi sponsrad fest med alldeles för mycket gratis drinkar och väldigt god mat!

Mina chefer Marte och Lars pryder omslaget på Hemsedal tidningen
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *