Grannträff


Inte kunde vi väl hålla oss hemma på lördagen heller. Efter en ledig bakis dag tillbringandes lite runt om i lägenheterna med film och mat tillsammans med grannarna så var det väl dags att sätta igång igen. Det började ramla in några hos grannarna, och tillslut satt vi där igen, vi fyra tjejer från oss och killarna. Och när man ändå håller på, varför inte ta med våra tjejgrannar till vänster? Så kom dem också, och helt plötlsigt var vi massa folk, helt oplanerat. Det blev grannträff helt enkelt, och så himla lyckat dessutom. Jag tror Aschberg kan hålla sig borta för det blir ingen grannfejd här inte. Det känns riktigt trist att det snart bara är en månad kvar, nu när allt är så himla kul!

Hur som helst tog hela gänget sig ut ner till Løkka och vi började på Fru Hagen och drog sedan vidare till Kaos, där det helt plöstligt blivit 23 årsgräns efter klockan 01. Typiskt, vi kommer visst aldrig in dit vi vill längre… Så kvällen slutade på Memphis och sedan efterfest hos grannarna, nära och bra hem till sin egen lya!


Gotlänningarna Jocke och Thord


Jag och Vegard


Tjejgrannarna Marianne och Maria

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *