Big Surprise

Häromdagen hände en lite kul grej. Jag blev rejält överraskad. Efter en ledig eftermiddag med After Ski och tillhörande middag (läs fyllekäk klockan 21) på Hamburgerstället så blev jag bombad av sms av mig kära lilla vän Jossan som jag då trodde befann sig hemma i sitt Småland. Hon var väldigt angelägen om att skypa och hon ville inte att jag skulle dra iväg på någon efterfest. Jag fick även samtal från syrran och senare även Lars som tyckte att jag skulle komma hem och trög som jag är gick det inte upp några klara ljus för mig. Jag tyckte bara det var konstigt att folk ville att jag skulle komma hem. Så klev jag in genom dörren hemma i stugan med några öl och shots innanför rocken och började babbla på som bara den för mina roomies om min eftermiddag med fylleskidåkning. Till min besvikelse verkade ingen vara speciellt intresserad av mina bravader utan tittade hela tiden på Tv:n. I själva verket måste de ha tittad runt hörnet bakom Tv:n, för helt plötsligt uppenbarade sig min lilla småländska vän som från ingenstans och jag blev helpaff. Shit vad sjukt, det var jättekonstigt. Vad sjutton gjorde hon där i min stuga i Hemsedal? Hur hade hon kommit upp? Hur hade hon lyckats hålla det hemligt när det visat sig att alla i huset och på jobbet visste om att hon skulle komma förutom jag? Hahaha jag visste inte riktigt hur jag skulle beté mig annat än att bara storskratta och bamsekrama min härliga vän. Det var riktigt kul, så om någon annan är sugen på att komma upp så blir jag mer än glad om någon dyker upp som från en klar himmel! Ni är så välkomna!

Dock var det lite oturligt att just den helgen som Jossan dök upp skulle jag jobba allt för mycket. Lördagen slutade på 14 timmar och vår planerade utgång blev aldrig av då jag slutade runt 4 på natten. Men Jossan hade inga problem att roa sig själv då hon drog på After Ski, hemmafest och barrunda helt på egen hand med nyfunna vänner. Så ska det vara! Men nu blir det andra bullar, nu ska jag vara ledig i flera dagar så det blir backen varje dag och vi kör igång på en brakmiddag med en massa folk imorgon med lite förkrök på det. Blir kanon!

Syrran, Perre, Jossan och jag på Stavkroas After Ski
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *