Bränd

Det börjar ramla in mer och mer folk på cafét nu, det är fullt ös hela dagarna när man jobbar. Men kul är det och jag trivs jätte bra med alla tjejer som jobbar där. Chefen, Åsa, är dessutom hur skön som helst! Idag är jag ledig, så senare ska jag till Kallis på after beach och sedan ska vi vidare till Wallers för att käka. Men först ska jag på möte på Kneippbyn.

Igår var det sommarinvigning på Hamnplan, så jag träffade upp Emma och hennes kompis Jessica och drog dit. Det var mycket folk och jag träffade hur många badmintonspelare som helst. Det är tävling här på Gotland nu, tydligen, så det var kul att träffa en massa välkända ansikten! Jag kanske åker förbi och kollar på några matcher senare.

Jag tänkte lägga upp en bild som togs hemma, innan jag åkte hit. Madde, som har gått Mist Make Up utbildningen skulle sminka mig med ett stort brännsår över ansiktet, och såhär blev resultatet:


Make up: Madeleine Somsuk

Jag är inte så där väldigt bra på att posera och allt vad att vara modell innebär, så de flesta bilderna ser helt märkliga ut! Men denna drog väl lite mer åt rätt håll, lite läskig var den väl allt…

Share

19 thoughts on “Bränd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *