Galen hyttetur till Trysil

På måndagen åkte jag tillbaka till Oslo igen. På tåget fick jag ett sms av min chef där det stod att han lottade ut de som var intresserade av att åka en hel gratisresa till Trysil med våra leverantörer (Bacardi, Corona, Findus m.m.) Självklart lät ju det intressant och gissa om inte jag och Emma fick åka! Snabba besked för det var bara att gå hem och sova för nästa dag bar det av till Trysil. Jag och Emma tog bussen upp och möttes av Tom "Hakon" som körde oss vidare upp till den GIGANTISKA stugan med så många rum så man gick vilse, med jacuzzi och underbart utsikt. Jag tror den hyrdes ut för 30-40 000 kr/veckan, så då kanske det går att förstå hur stor den var? Vi blev visade till tjejrummet uppe på loftet och sedan fick vi Corona tills vi storknade. Det var blandat folk, allt från 25 till 55 år och alla var glada och goa. Dessutom var en av killarna ganska bekant, och sedan kom vi underfund med att vi har träffats i Åre för två år sedan, världen är så liten! Vad är oddsen för att vi hamnar på samma hyttetur? Hur som helst fick vi jättegod lunch som bestod av två olika pastarätter, helt gudomligt goda! Sedan var det bara att mingla runt och dricka Bacardi drinkar och corona. Runt tio tiden var det dags för middag och vi fick lamm och chokladtårta till efterrätt. Sedan skulle Kjetil ha föreläsning om Cognac och vi fick prova allt från det billigaste till det dyraste. Jag gillar inte cognac för fem öre, men jag gav det i alla fall ett försök, och det var ganska lärorikt!

Därefter var det dags att hoppa i jacuzzin och basta lite. Emma satt i säkert 4 timmar, (vilket hennes stackars händer kan bevisa) medan jag tröttnade vid en oviss tid och somnade när jag skulle byta om. Annars höll festen igång hela natten och han som satt uppe längst drog ner i backen direkt utan att ha fått en enda blund. Resten kom ut i backen lite senare för vädret var inte det allra bästa. Under dagen åkte några hem till Oslo igen så denna kväll var vi inte lika många. Efter en slitsam dag i backen var vi redo för After Ski men det var dött på folk så vi drog tillbaka till hytten igen. Där fick vi en välförtjänt powernap innan det var dags att hålla låda igen. Till lunch fick vi mexikanskt och till middag blev det ishavsburgare. Denna kväll var mycket lugnare men kanske mer givande karriärs mässigt. Vi fick mycket bra tips från duktiga gubbar som visste vad de snackade om. Så nu börjar det gro planer i Emmas och mitt huvud!

Riktigt spontan resa som var grymt kul, det vill vi ha mer av! Nästa helg bär det av till Geilo för att stöta på några kompisar och några helger efter det drar jag till några andra i Sälen. På två månader kommer jag att ha varit i Åre, Trysil, Geilo och Sälen, det är ganska sjukt!


Förväntansfulla inför resan


Första middagen


Cognac provning med Kjetil


Espen och Alex


Carolamannen festar loss!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.