Vårkänslor i Oslo

Då var man tillbaka i Oslo igen, och min så kallade "SD" (semester-depression) har slagit sig till ro som vanligt. Vilket är himla jobbigt, för allt blir bara pest och pina, mycket onödigt. Men idag var det lätt att få tankarna på annat håll när jag åkte med jobbet upp till Frognerseteren på Holmenkollen för ett möte. Mycket trevligt med ett personalmöte i backen med strålande sol, varm choklad och baguetter. När mötet var färdigt tog vi snowracerna ned i korketrekkeren (den långa pulkabacken) vilket var riktigt kul!

Tillbaka i stan igen mötte jag upp Emma för en lunch nere på Aker Bryggas uteservering i solen där vi satt ända till klockan blev 18. Mycket härligt med vårkänslor i hela kroppen (om man bortser från att jag satt med täckbrallor och skidjacka efter pulkaåkningen). Men varmt och skönt var det och folk kom ut ifrån sina krypin med nya fina vårjackor och några nykomna fräknar i ansiktena.

Emma har sagt upp sig från det nya jobbet på den indiska restaurangen som bara har betett sig som skit, och har redan fått provjobb och intervjuer på flera ställen mitt i Norges stora finanskris. Bra jobbat Emma, du fixar allt! Om en vecka fyller hon 20 år och då ska det äntligen firas och gallrena släpps lös för då blir det till att göra Oslos uteställen osäkra på riktigt!

Share

0 thoughts on “Vårkänslor i Oslo

  1. Kul att Emma har fått nytt jobb. Allt löser sig till slut. Hälsa och gratulera på hennes födelsedag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *