Föräldrar på besök!

I helgen var min föräldrar på besök, vilket var väldigt kosligt! Lustigt nog, när de kom på fredagen, så var det väldigt lite att göra på jobbet, och Ryan pekar ut genom fönstret och säger: "En sån bil vill jag också ha" och jag sprang ut för det var ju mammi och pappi! Haha komiskt. Efter att de hade checkat in kom de till mig och åt och drack norsk öl, och sedan fick jag sluta så vi tog oss ner till Aker Brygge för en Irish Coffe. Vi gick en liten runda runt stan innan vi tog oss tillbaka till Eilefs igen, så päronen fick uppleva nattlivet på mitt jobb. Tror dem gillade det, men de stannade inte så länge utan gick till hotellet. Jag missade, surt nog, sista tricken och fick gå hem där det var fest hos grannarna.

På lördagen åkte jag och mötte upp föräldrarna och vi tog oss till Bogstaveien och Majorstuen för lite shopping. Det var varmt och vi var trötta, så trikken tog oss ned till Tjuvholmen så vi kunde hälsa på Emma på Waynes Coffe för en fika. Så var det dags att visa dem hur vi bor så vi åkte bort till Grünerlokka men fastnade på en marknad där vi fyndade lite. Till slut kom vi hem till mig och åt lite jordgubbar och drack lite vin, och sedan hoppade jag in i duschen för att göra mig i ordning för middagen som senare blev på Lofoten på Aker Brygge. Där fick vi god fisk och god dessert, mums. Sedan tog vi oss upp mot Eilefs igen, men fastnade på en lite båtinspirerad pub innan vi kom längre. Sedan på Eilefs satt vi och hade det trevligt ett tag, och sedan gick muttern och fattern hem men jag blev kvar på en rätt så vild kväll, men dock så kul!

På söndagen kom päronen hem hit så jag kunde lämna med dem en hel del packning. Sedan åkte vi till Frognerparken och tittade runt lite, och vi hann även med en liten lätt lunch innan de var tvugna att bege sig hemmåt igen. Helgen gick väldigt fort, men var riktigt mysig och jag träffar ju familjen igen om en månad när Oslo tiden är slut…


En kul bebis i Frognerparken


Muttern og fattern


"Hvilken størrelse ønsker dere?"

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *