Galet Julbord!

I söndags var det julbord med Eilefs personalen. Eilefs höll stängt så att vi alla kunde vara med och vi hade ingen aning om vart vi skulle. Jag och Emma gjorde oss i ordning och tog oss bort till Eilefs där vi skulle mötas och blev bjudna på anti-bakis tabletter och vatten. När alla var samlade tog vi en tur till Bristol Hotel (vår granne) där vi fick en cocktail. Sedan gick vi ut och fick se två limousiner och en stor hummer som skulle köra oss runt i stan. Jag och Emma hamnade i hummern som var ganska cool! Det bjöds på champagne och stämningen höjdes rejält. Vi visste fortfarande inte vart de skulle föra oss, men vi började få våra aningar när vi begav oss uppåt. Tillslut hamnade vi på Frognerseteren uppe på Holmenkollen där vi skulle få fyra rätters.  Det var mycket trevligt och god mat med mycket dricka och en del tal. Eilefs omsättning är max 12 miljoner per år. Överstiger det den siffran behövs det egentligen byggas ut med toaletter, större bar, andra utrymmen och andra system osv. År 2008 hade omsättningen slutat med 14 miljoner, vilket alltså är nästan alldeles för bra!

När vi ätit färdigt middagen stod det taxis utanför som tog oss ner till Eilefs igen. Där hade de rustat upp med en DJ bakom baren och massa drinkar. Resten av kvällen var fri bar och det är väl ganska enkelt att lista ut hur det slutade. De flesta kommer inte ihåg hur de tog sig hem den kvällen. Vi körde stolleken "havet stormar" eller vad den kallas, men för varje rundning var man tvungen att shotta Tyrker och Jäger. Hela kvällen var i alla fall väldigt lyckad och alla hade riktigt kul!


Jag och Emma åkte i hummern på väg upp till Frognerseteren


Ganska så coolt!


Katrine, jag, Hanne, Henriette, Emilie och Emma


Samma som ovan, plus the big boss och Rickard till vänster


Emilie, Therese, Henriette och Thomas, the big boss


Systrarna Nygård


Hela gänget utanför Frognerseteren


Christian, jag, vakten Björn och Kine H


Rickard, Irene och Espen


Katrine, vakten Tommy och Kine N


Mathilde och Christian


Emma på Eilefs, där vi pyntades med jägermeister assecoarer


Kine H och DJ:n


Party people!


Galen brud till Jan, ägaren


Therese, Emma och Tomas Vakt bakom


Hanne spexar till det

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *