Första brädåket för året!

Igår var jag ledig så jag och J-C passade på att dra till Kongsberg för att åka lite bärda! Härligt var det, med bra väder fast det var väldigt kallt.

På kvällen var alla tjejern från "Pils-gänget" (vi som bor här i lägenheten) lediga så vi passade på att gå ut på Grünerløkka för några öl. Vi satte oss på Aku Aku och drack grymt goda drinkar och hade det väldigt trevligt, och sedan begav det sig till nån bar med konstiga människor.


J-C


Jag med fina "flärpar" till öron


Goda drinkar!


Jenkan, Emma och Helena


Elin och jag


Jenkan, Helena och Emma

Share

0 thoughts on “Första brädåket för året!

  1. Hej! 🙂 Jag fick höra av din … kusin tror jag att du är i Norge och jobbar? Jag och min kompis försöker söka nå sommarjobb där, har du nå tips på vart man kan vända sig? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *