Sen uppdatering…

Det har varit riktigt dåligt med uppdatering på den här sidan, men vårat internet har försvunnit helt och hållet. Nu sitter jag på QBA och försöker tänka ut vad som hänt på den senaste tiden. Emma är ute nu och söker nytt jobb, vi hoppas hon kan få ett restaurangjobb även fast hon inte riktigt än fyllt 20.

Det blir en hel del fest i veckorna, för vad annars ska man göra? Det är ju ändå det enklaste sättet att träffa nya människor på. Vi lyckas aldrig ta oss från Grunerlokka på kvällarna, för det är riktigt kul här! Pubarna ligger precis utanför dörren och alla ställen är fullproppade med kul folk.

Jag lägger ut lite bilder på de senaste kvällarna:

En kväll hamnade vi på en helt galen efterfest i Bislet där killarna dansade på bordet tills det bokstavligt talat brakade ihop. Notera den mörka handen som inte riktigt passar in i bilden, lite kul hehe!


Vi hade god middag hos oss i fredags med Jenkan och Andréa


Det ger ganska bra resultat med smile-funktionen på min kamera!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *