Nu har …

Nu har jag och Elin tagit oss ner till TeaLounge som är ett riktigt mysigt café. Jag har precis druckit ett gott "piñacolada te" och väntar på ett samtal från Emma som har har provjobbat på en restaurang idag. Hon har jobbat länge nu så jag antar att det går bra, vi får hoppas på det!

Nu sitter jag och försöker hitta billiga biljetter till Geilo, jag och Emma ska hälsa på några kompisar. Men det ser inte ut att vara så billigt….

Häromdagen när jag var ensam på jobb fick jag äran att avbryta ett pars, på väg till att bli, sexakt. Det var andra gången på två veckor jag fått göra det när jag jobbat helt ensam. Ibland undrar man hur vuxna människor kan beté sig, de verkar inte ha någon som helst skam i kroppen…. Så igår kom en gammal stackars ynklig farbor förbi, när jag återigen jobbar helt ensam. Någonstans längst in i mig kände jag igen honom och Thereses röst ekade att han inte får servering av oss. Men jag var inte säker för fem öre, så jag kan ju inte neka någon servering om jag inte är säker på att det är rätt? Så han fick sin öl och akvavit och satt tyst och stilla vid sitt bord. Efter halva akvaviten och ett helt glas vatten började han sjunga lite smått, vilket blev högre och högre på bara ett ögonblick. Han började prata med sig själv och jag var orolig för att han sklle skrämma iväg gäster. När han sedan började prata med en gäst om kommunism så att gästen flyttade på sig var det nog, han fick en ordentlig tillsägelse. Och den stackars mannen blev ledsen och bad om ursäkt och jag fick dåligt samvete.

Hur ska jag veta när gränsen är nådd? Alla andra sitter och pratar med varandra, så om en ensam övergiven farbror sitter och pratar med sig själv, ska han bli utslängd då? Det kändes inte alls rätt, men när han började sjunga allt högre var det dags för han att gå. Och jag vet att min inre röst stämde, den mannen är

Share

0 thoughts on “Nu har …

  1. hahahahahahahaa… aquevit-mannen.. hahaha. han blir lei seg ja, men det gjør inget 😉 hehe. han kan man nekte:) hahaha. jeg serverte han TO øl og TO aquevit her om dagen.. hoho.det var ikke så smart!

  2. Hahahaha oj det kan inte ha slutat bra! Han kommer in ibland för han har fortfarande förhoppningar att lyckas träffa nån ny i baren som aldrig serverat han förr haha! Han kallas tydligen för Ibsen 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *