En månad i Magaluf

Nu har jag jagat hela Magaluf efter internet, hittade tills slut ett ställe. Det är kalasvarmt idag så jag tänkte nog inte visa mig för solen. Kan också bero på att vi tillbringade en HEL dag på stranden igår, på madrasser i vattnet… utan solskydd. Mycket mycket korkat. Jag som trodde att jag inte borde kunna bränna mig längre eftersom jag inte använt solkräm de senaste veckorna. Men nu är jag brunare än jag någonsin varit, nice! Jag skulle jobba på kvällen och det var hemskt, jag tror jag hade solsting och feberfrossa, men idag är det bättre.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Ett par skotter har hängt på mitt jobb nu varje dag, riktigt kul! Sedan har jag "kastat in" några svenskar, ett par från Karlstad och några andra från Stockholm, så häromdagen när jag var ledig satt vi ett stort gäng på mitt jobb och det var riktigt trevligt. Pepe, min chef var nöjd och glad att jag hade med mig ett gäng stordrickare!

Annars har det festats, hängts på stranden och allt det där vanliga. Imorgon åker Emelies syrra och mamma hem till Sverige igen.


Några av killarna i skotte gänget


Gabrielle, Emelies syrra och jag med några fula snubbar


Emelie, hennes syrra Gabrielle och hennes mamma


Jag bakom baren på jobbet


Emma, min chef Pepe och jag


Emma och Flower Power

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *