Misslyckad taxi-utflykt

ONSDAG 3 DECEMBER

Vi gick upp lite tidigare för att ta taxi bort till Cha-am Outlet som vi hört skulle vara bra. Väl framme vid Outlet insåg vi att vi inte skulle hitta något alls, det var alldeles för dyrt. Det påminde väldigt mycket om Barkarby Outlet utanför Stockholm. Men varför köpa dyra märken för mycket pengar när fejkmärkena knallar omkring på stranden ändå? Skit samma vad det är för kvalité, det är tusen gånger roligare att handla billigt! Så vi bestämde oss för att åka in till Cha-am stad för att gå på en marknad. Men någon marknad fanns inte på plats så hela utflykten var totlat onödig. Men, men, bäst att dra ett säkert kort så vi drog till Takiab Beach  och stekte istället.

På kvällen gick vi till Grand Market och fyndade filmer och såg på små valpar till salu. Efter en god middag på Moonsoon gick vi till Mai Tai för efterrätt och träffa våra thailändska vänner. Syrran fick en lång kärleksförklaring och jag spår en framtid som gift thailänska med egen hästfarm i Hua Hin.

Mamma och pappa på stranden

Oscar fick en (ofrivillig) flickvän

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *