Svenska Føreningen ær skit!!!

Nu sitter jag på M3 och Jenkan jobbar. Igår skulle vi på kræftskiva med Svenska Føreningen, men vi jobbade så vi kom lite senare till utestællet Yatzi dær alla hade samlats. Men Emma kom inte in pga hennes ålder, och jag blev førbannad. Den sk Svenska Førnedringen ær ingenting att ha, de ær en bluff!!! Om någon ser det hær som ska till Oslo, gå inte med i Svenska Føreningen!! De snackar en massa skit och man får inte ut någonting av dom!! De lovar en massa saker før att man ska gå med och skriva på kontrakt men sedan erkænner de inte alls vad de har lovat. Fy fan.

Ikvæll ska vi till ett stælle som heter Blå, vældigt mærkligt stælle…. Får se hur det blir!

Share

0 thoughts on “Svenska Føreningen ær skit!!!

  1. det är bara bra! Hur har du det själv? du får ta och ringa mig nån dag och berätta allt! jaaa det lutar åt det iaf, och det är ju skitbra för då kan ju du rekommendera en massa bra saker där. minns du vad erat hotell hette?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *