Shopping gånger tusen

ONSDAG 26 NOVEMBER

Vi vaknade och gick till frukosten, där det fanns ALLT i alla smaker, och att börja dagen med ett stort fat färska, tropiska frukter tackar man inte nej till!

När vi sedan kom ut från hotellet för att bege oss till Siam – och MBK Shopping Center började man inse att man kommit till ett varmt land. Thailändarna är duktiga på att använda aircondition, så man fryser nästan när man är inomhus.

En sköldpadda utanför hotellet


Vi tog Skytrain bort mot shoppingen. Vi började i Siam Center där det var lite dyrare, men största delen av dagen spenderades i MBK Center. Där fanns allt mellan skräp och fynd och allt var billigt som tusan. Ordentliga väskor hittae vi många och jag skulle kunna köpa på mig hur många som helst.

Man blir sjukt trött av att gå i affärer hela dagarna, men vi hade inte fått nog så vi drog till nattmarknaden Pat-Pong. Den var inte lika bra som marknaden dagen innan, och det fanns så otroligt mycket alldeles för unga Go-go dansare på alla klubbar runt om, så man fick lite ont i magen. Efter det åt vi på en väldigt god restaurang och rullade sedan vidare hemmåt och somnade som om vi aldrig sett sängen förr.

Chrisse utanför MBK Shopping Center


Rosa Taxi bilar fanns det gott om

Redo för shopping


Skytrain


"Hmm vad ska vi äta?"

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *