Lycklig tjej

Wow. Vilken jävla dag alltså!!! Jag trodde jag skulle stå första dagen i min lift men så blev det icke. Jag skulle hänga på ”spare” gänget, snubbarna som skyfflar lite snö här och där under dagen. Jag visste inte riktigt vad det innebar, men jag kan ju säga något till er som läser detta och funderar på att jobba på en skidort. Sök jobb som Spare! Hela natten har det dumpat ned snö och det kunde inte finnas en bättre dag för jobbet jag hade idag. Vi var ett gäng på runt 4-6 pers som åkte runt hela berget till alla liftar och hjälpte till att skotta bort snö. Sedan för att ta sig vidare var vi ju tvugna att checka ut pudret i backarna lite här och där och OJ vad mycket puder jag åkt idag! Och fått betalt för det! Ooohh jag var en lycklig tjej idag så det där spare jobbet skulle jag gärna tjinga om jag kunde. Löst, djupt puder upp till knäna hela dagen och eftersom det är lågsäsong så blev det aldrig riktigt uppåkt. Det kommer fortfarande finnas guldgruvor lättillgängliga imorgon plus att det fortfarande snöar .
Imorgon hoppas jag däremot på att få komma igång i min lift så jag får snurr på det där. Vi får ju också som sagt två timmars skid-brake varje dag så åka får jag göra hur som helst. Min lift var stängd idag by the way, det var för kraftig vind så killarna satt och sov i sina shacks. NICE! Jag tror jag har lyckats få ett grymt jobb, och alla är så sjukt sjyssta och det är otroligt lätt att lära känna folk överallt. Och det ryktas om personalfest på söndag och jag är sjuuukt taggad!
Postat idag klockan 8.30:
Past 24 hours: 26 cm
Past 7 days: 58 cm
Snow Pack: 134 cm
Snowfall to date: 287 cm
Eftersom jag inte hade möjlighet att dra fram kameran under arbetstid på mina puderåk så lånade jag två bilder från Sunshine Village facebooksida
Share

0 thoughts on “Lycklig tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *