Stort ansvar på jobbet!

Nu sitter jag på ett café som heter Memphis en bit ifrån oss med Jenkan. Igår jobbade jag helt ensam för första gången, weei! Och det var läskigt! Lokalen var full på folk och det beställdes konstiga drinkar hit och dit och jag var en vilsen själ. Jag gjorde bort mig en hel del också, men på det stora hela gick det nog ganska bra! Man får stort ansvar, en person i kök och bar samtidigt plus att ta hand om fulla gäster. Men det är kul!

Emma ska börja jobba i garderoben på jobbet nu i helgen också. Hoppas det blir personalfest snart!


Mitt jobb, visserligen stängt men såhär ser det ut! Lustigt namn har det också, men i lördags var det lång kö ut på gatan!

Parallellgatan till mitt jobb är Karl Johan, huvudgatan


Precis utanför där vi bor (vi bor utanför bilden till höger)


Restaurangen M3 där vi jobbar ibland, utanför oss


Lite längre bort ligger Hausmania, och såhär ser det ut utanför där.
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *