Catch up med Joe och Saliya

Igår var det dags att träffa upp min efterlängtade gamla Bowen rumskompis Joe! Hon åkte till Perth efter Bowen och jobbade, men har nu tagit sig hit till Sydney för att börja jobba här istället. Så jag, Saliya och Joe möttes upp vid Darling Harbour och drack lite bärs och vin och sedan åkte jag och Joe vidare in till stan och mötte upp ytterligare en tjej som jobbade i Bowen, Danielle. Det var kära återseenden, och vi har insett hur mycket Bowenfolk det är här i Sydney, så nästa fredag ska vi styra upp en Bowen reunion. Kommer bli grymt! Plus att det blir min avskedsfest för det är sista helgen för mig här i Syndey.

Hur som helst, när jag dicker alkohol går min ”diet” åt skogen. De där shakarna är jättebra för man blir mätt, men jag går runt och tänker på mat hela tiden. Och köket på jobbet, som för övrigt kallar mig för ABBA, ger min bakelser hela tiden och jag kan inte låta bli att äta upp dem. Så jag har ersatt mat med shakar och bakverk, låter som en bra kost va? Plus en hel del öl på det också såklart! Aja jag klarar mig en vecka till, sen kommer jag hem och får äta god hemlagad mat som mina föräldrar är så grymt duktiga på att laga!

Men jag lever ganska billigt ändå, och man har det ganska lätt som ensam tjej. När jag sitter och uppdaterar bloggen på McDonalds gratis internet så kommer det fram fulla killar och bjuder på mat. Igår när jag skulle beställa öl i baren fick jag inte betala för bartendern. Ibland får jag gratis take away mat från jobbet som blivit felbeställt och folk bjuder på öl hit och dit. Tur att man inte är kille säger jag bara, då hade jag varit pank vid det här laget haha!

Joe, Saliya och jag
Irländska Danielle, engelska Joe och jag
Share

0 thoughts on “Catch up med Joe och Saliya

  1. Åh vilket kärt återseende! Så kul för dig 🙂 Och vännen du är sötare än socker, skit snygg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *