Kaos Torsdag


I torsdags kom Elin Grune hit på besök! (En kompis från Borås som säsongade på Gotland) Vi gick på stan och shoppade, och sedan gick vi ner till Aker Brygge och ät god mat på Fridays.

Sedan var jag tvungen och jobba, och det var det värsta dagen hittills på det jobbet. Vi var två stycken som jobbade, jag och Ryan. Redan klockan 22 var folk as packade, och allt var kaos. Ryan sprang omkring överallt hela tiden, och jag stod ensam i baren som var full med folk som skulle ha hur mycket drinkar som helst. Jag kan helt klart säga att jag inte hade kontroll för fem öre. Jag serverade nog allt för fulla människor, och jag hade inte koll på om det fanns minderåriga i lokalen. Det blev inte bättre när vi upptäckte en ficktjuv som rotade i alla tjejers väskor, och Ryan var tvungen att ringa polisen och leta efter alla plånböcker som var borta eftersom tjuven inte hade någonting på sig. Katafstrof kväll, inte kul alls och jag hade en stor äcklig klump i magen. När jag vet att skänkekontrollen är ute efter oss så kändes det inte heller bättre. Men nu ska vi ändra att vi blir fler som jobbar på torsdagar eller att vi får en vakt i dörren.

Så jag var väl förtjänt en ledig helg som jag verkligen behövde kände jag! På fredagen gick jag och Elin på stan och sedan gick vi på bio och såg Bond. Den var riktigt bra! Efter den gick vi hem och käkade tacos och sedan kom Jenkan och den andra Elin hem till oss så hade vi lite förfest. Sen gick vi till mitt jobb och tog en öl och vidare till Yatzi. Elin blev helt förälskad och besatt av en kille, det var lustigt och kul att se henne så haha!


Lite party hemma


Elin och Elin Grune


Jag och Jenkan

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *