Jag ser det snöar!

I morse vaknade jag av att Emma skriker till: ”dé snöer!!” super glad och pigg på ren gotländska. Det är den 30 oktober och det snöar, vilket kom lite av en chock. Kallt är det också… Det blir säkert kul för Jenkan på sitt dagis idag när alla barnen får leka i snön.

Igår var jag på gymmet och fan vad skönt det är att träna! Jag kommer tillbringa mycket tid där på gymmet eftersom jag alltid är ledig dagtid då alla andra jobbar. Trist men då kommer jag i alla fall igång med träningen! Idag ska jag gå på ett spinningpass. Det ska tydligen vara kul eftersom de drar ner en stor skärm med vägar och stigar i fjällen och andra ställen, så det känns som att man cyklar på riktigt.

Idag jobbar Emma och Elin på en mässa, så de står och delar ut kaffe just nu. Bra för Elin att få jobba lite, och bra för så hon kommer bort från sitt andra jobb lite.


Utanför vårat fönster imorse
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *