Nytt jobb – cafébiträde på Kneippbyn

Då har jag avklarat första dagen på jobbet – igen. Jag har fått nytt jobb på caféet på äventyrsparken Kneippbyn utanför Visby. Jag och en annan tjej (som var inne på hennes fjärde dag) skulle öppna och förbereda restaurangen och köket helt själva. När cafét väl öppnade var det mycket kvar att göra, det fanns nästan ingenting som var färdigt men det löste sig efter lite kaos.

Jag skulle stå i kassan. Ingen hade hunnit visa mig hur den fungerade så det blev väldigt snurrigt ett tag. Det var sköna tjejer som jobbade på caféet och all personal överallt var väldigt trevlig, så det blir nog bra det här!

Jag skrev på kontraktet och fick ett personalkort samt en namnbricka. Nu är det alltså klart. Jag kommer jobba på Kneippbyn i sommar!

Är du sugen på en säsong på Kneippbyn? Kolla in deras lediga tjänster här!


Efter några timmar kom en man in i cafét. Jag kände verkligen igen rösten, men jag brydde mig inte så mycket om det. Sedan insåg jag att det var ju Kjelle, en kille jag jobbat med på restaurangen i Storlien. Haha fan vad världen är liten! Han har tydligen jobbat på Kneippbyn i 10 år.

Nu är jag jätte trött. Love fyller 20 år imorgon så jag får väl vila upp mig lite och sedan dra ut för att fira honom!

Share

0 thoughts on “Nytt jobb – cafébiträde på Kneippbyn

  1. Jag hoppas verkligen att folket på detta jobb kommer att vara mera ärliga och stå för vad de säger. Du har verkligen haft en tuff start på Gotland. Lycka, lycka till !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *