New York!

Nu är jag hemma på Gotland igen. Jag kom hem till Stockholm i torsdags, träffade Ylva och Jenkan en stund och sen åkte jag hem till ett tomt hus för att sova lite. Nästa dag satte jag mig på tåget upp till Falun och min kusin Linda mötte mig på stationen. Vi kom hem till hennes hus som var väldigt fint, riktigt snyggt inrett! Där fick jag också träffa lilla Emma som jag inte sett på kanske 4 år, och lilla Celine, vilket var kul!

Jag och Linda hade tjejkväll och tittade på en massa avsnitt av Sex and the city, drack te och åt god glass. Nästa dag kom Kersti och Bjorn, eller BJ som han kallas. Vi pratade om New York och allt kändes väldigt, väldigt bra. Vi bestämde inget direkt, förutom att vi tar hösten på oss för att planera så åker jag dit antagligen efter nyår någon gång. BJ är 6 år och han var riktigt söt, han pratade bara amerikanska så jag ska få lära honom lite svenska. Han verkar väldigt smart, han kan nog lära mig ett och annat också.

Detta blir ju hur bra som helst, nu åker jag snart till Norge och sedan blir det New York.

Är det någon annan som ska till New York nästa år och jobba som Au Pair? Jag ska bo i Maine, en bit utanför stan.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *