Hemmåt

 

Nu har jag precis packat och städat klart. Jag ska strax ner på stan och säga hej då till lite folk, riktigt sorgligt… Sedan åker jag hem och ska sova i min egna säng, äta god hemlagad mat och bara umgås med min familj och vänner! Har saknar er alla!

Helgen var tuff. Inte kunde jag stanna hemma på lördagen som jag hade tänkt för att packa nej… Så i fredas var jag hemma hos Emmas föräldrar som bjöd på middag och sedan åkte vi till Sara och förade lite. Vi hamnade sen på en lokalfest i en bowlinghall och efter det åkte vi till Hamnplan. På lördagen satt jag och Emma i flera timmar och snackade planer och sedan drog vi till Hamnplan igen. Mycket roligt! Sista dagarna på jobbet var sega, men i lördags hade vi en rejäl, oväntad rusch.

Ses hemma i Stockholm!


Dåliga bilder, men här är Emma och Sara


Emma och Elin, som troligtvis också åker till Oslo!

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *