Stackars Ylva

Det var väldigt allvarligt med Ylva trots allt. Jag cyklade ner till sjukhuset och där låg hon med en massa konstiga grejer på kroppen och fick ta en massa olika prover hit och dit. Hon hade fått hjärtmuskelinflammation, det var riktigt tur att hon åkte in! Hon hade ont överallt och jag och Jenkan sov kvar över natten hos henne och nästa dag mådde hon lite bättre. Hennes föräldrar kom hit till Visby och Ylva fick lämna sjukhuset och bo hos de i ett rum över natten. Hon åkte hem nästa dag, och måste hem och vila sig ordentligt ett par veckor. Stackarn, så himla tråkigt och läskigt! Men det hade kunnat bli värre, så det var väl tur i oturen om man säger så.

På kvällen satt jag, Jenkan, Alpay och Alex i stugan och förade lite, sedan drog vi in till Burmeister. Där var det hur mycket folk som helst! Och bara en massa "schtekare" nu när Stockholmsveckan är i full gång.


Gabbe, jag, Jenkan och Ylva på Lillebror på lördagen, innan Ylva blev sjuk


Alpay och Alex på Lillebror


På Burmeister

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *