Börjar tröttna på gamlingarna…

Foto: www.gutekallaren.comIgår var det dåligt väder – alltså väldigt lugnt på jobbet. När jag kom hem fick jag tillsägelse av gamlingarna att jag måste vara tystare när jag kommer hem på nätterna, vilket typ är omöjligt för jag är så tyst jag kan. Det börjar bli lite irriterande att bo inneboende faktiskt…

Idag har jag varit nere på stan och köpt nya arbetsskor och ett linne. Arbetsskor måste vara det tråkigaste någonsin att lägga ut pengar på… Jag gick ialla fall ner till hamnen och förbi Kallbadhuset, Kallis, det är så sjukt vackert på Gotland! Det är som att vara utomlands, och det är fint väder typ hela tiden. Det kanske är jag som har tur också…

Ylva och Jenkan
kommer hit i slutet på vecka 28, den 11 juli och hyr stuga! Fy fan va kul, hoppas ni stannar en vecka!!

Imorgon ska jag och Johanna gå till Gute och titta på Adam Tensta. Nu ska jag sola på balkongen och käka gotländska jordgubbar innan jag cyklar iväg till jobbet.

Foto: Emelie Persson
Foto: Emelie Persson
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *