Efter regn kommer solsken

10 Juli


Ja, efter två otroligt döda dagar på jobbet så kom det två galet häktiska. Alla ska till Kneippbyn och bada och äta när det är fint väder, och nu märks det att det är vecka 28, snart Stockholmsveckan. Hamnen är knökfull och det är folk överallt på gatorna. Almedalsveckan är i full rulle och alla restauranger är smockade på folk.

Det blev ingen volleyboll för min del, det var så mycket folk på jobbet så jag var tvungen att jobba över två timmar! Ritkigt tråkigt, jag kom till planen när finalen och matchbollen skulle dömas. Men, ingen idé att hänga läpp över det! Vi tog en after work – öl och sedan drog jag in till stan och träffade Alex och Anna från Gråbos kvarterskrog. Vi satt på Nunnan ett tag och sedan en stund på Lillebror innan vi gick till O’Learys och vidare till Hamnplan. Jag träffade också Erik, från gymnasiet, Frans Schartau, och hans kompis.

Kvällen innan var det inte så mycket folk ute, men jag träffade en hel del som jag kände. Träffade även Mingus från Stockholm som var här över en natt med jobbet, det var kul!

Idag har jag varit ledig, riktigt skönt för det har varit helt fanstastiskt väder! Har solat och shoppat lite, men mest tagit det väldigt lugnt och sovit ut, för det förtjänade jag! 🙂

Foto: Emelie Persson
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *