Middag på Wallers

Det blev ingen After Beach på Kallis igår, för vädret var inte det bästa. Men jag träffade Åsa och Anna på Wallers och vi satt där i flera timmar och snackade, åt gott och drack vin. Jättefin restaurang med väldig duktig personal och mycket god mat! Jäklar vad trevligt det var, så sköna tjejer! Nu känner jag mig dessutom riktigt inspirerad till att ta min roll som delansvarig för cafét. Det kommer bli skitbra! Sedan stapplade vi vidare till Gutekällaren och tittade på Mårten från Kneippbyn och hans band, Pist Off, som spelade. Det var hur mycket Kneippbyn folk där som helst!

Nu har jag varit här en månad! Tiden går fort och säsongen är så kort här… Det gäller att utnyttja tiden!Foto: http://flickr.com/photos/henrik_larsson/
Share

0 thoughts on “Middag på Wallers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *