Stockholmsveckan

På tisdagen var jag ledig, så då sov vi ut och grillade till lunch. Vi tog det väldigt lugnt och sedan gick vi till hamnen och tog en glass. Vilket röj det är överallt, ungdomar som spelar hög partymusik i båtarna mitt på dagen och dansar och tjoar, man blir riktigt glad! Men det är lite väl mycket stockholmsstil över allting för min smak, allt ska vara så himla mycket överklass. Men det är kul ändå! Sedan gick vi till Kallis på After Beach, och jävlar vad mycket folk det var där! Vi tittade på bandet som spelade och sedan var det fest en stund efter. Sedan stapplade vi oss vidare hemåt (jag bodde hos Jenkan och co tre nätter vid Norderstrand) och kom på att vi inte hade käkat någon middag. Då gick vi förbi något som verkade vara ett tididgt smakprov på medeltidsveckan så vi köpte någon slags medeltidskebab och mysko saft.

Efter det tog vi en dusch och förade lite, för att sedan dra vidare till Hamnplan. Vi svängde förbi O’Learys först och tog en öl. Shit vad smockat det var med folk på Hamnplan! Men kul var det, och sedan fick jag och Jenkan skjuts hem.


Grillning


Den lilla stugan vi bodde i vid Norderstrand


Alpay i hamnen


Jenkan och Alpay på Kallis


Kallis


Kallis


Medeltid


Jenkan äter medeltidskebab


Henke, Alex och Alpay på O’Learys


Jenkan på Hamnplan

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *