Oslo i höst!

Fan jag vaknade imorse och mådde riktigt piss. Inte för att jag var bakis, visserligen var jag ute på Gute och Munken igår, men jag är rätt sjuk. Feber har jag nog haft och jag har tillbringat dagen i sängen… Men jag har iallafall hunnit söka en massa jobb – i Oslo! Igår träffade jag Emma och vi käkade på Visby Restaurang. Vi bestämde att vi drar i september och jobbar ett tag, tjänar pengar och sedan drar vi till Australien om ett år! Det kommer bli grymt, så nu jobbar jag här hela augusti ut, kommer hem och firar min 20 års dag och efter det drar vi, om allt går som planerat.

Om någon har kontaker i Oslo angående jobb och boende, hör av er!


Alex och Emma på Wallers igår. Det blir Norge för min och Emmas del i höst!

Share

0 thoughts on “Oslo i höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *