De ordner si

Foto: Emelie Persson

Vilken jävla sörja. Fan att folk aldrig kan spela fair play, och fan att jag alltid ska bli utsatt för sådant här. Ingen ska kunna sätta sig på någon, och jag accepterar inte detta. Det värsta är att det slutar med att man blir ovänner och sånt här är så jävla onödigt! Har man skrivit på ett avtal så är allt väldigt enkelt, man håller sig till det avtalet. Det går inte att försöka bryta det. Men allt kommer lösa sig ialla fall, jag gör bara det enda som är rätt. Jag har inte gjort något fel över huvud taget, och trots det är det fan inte lätt att stå på sig. Men ’de ordner si’, som det säger på Gotland!

Foto: Emelie Persson

Utanför Kneippbyn


Idag befann jag mig på en ö i medelhavet, kändes det som ialla fall. Det har varit så sjukt varmt och helt underbart! Jag cyklade till Kneippbyn och sökte jobb, det verkade väldigt lovande så jag kanske hamnar där istället. Killen jag pratade med var urtrevlig, och sedan släppte han in mig i vattenlandet så där låg jag och grillade mig själv samtidigt som lag låg och spanade på badvakterna, haha. Jag skulle inte banga på att jobba där… Men det verkar finnas lite jobb faktiskt, så det är inte omöjligt! Och det lönar sig att skriva en blogg så här, jag har fått en del väldigt bra tips från några läsare, så:

Tack så mycket till er!


Igår drog jag ner med Tuna till Hamnplan, men där var det ganska dött. Sedan träffade vi en hel drös killar så vi drog vidare till Gute, där det var väldigt mycket bättre drag! Efter det hamnade vi på en liten efterfest i Gråbo. Det är riktigt tråkigt att alla ställen stänger klockan två här. Dessutom går man inte ut förrän klockan tolv så man hinner knappt vara ute något. Annars var det en rolig kväll!

Foto: Emelie Persson
Visby långt där borta
Share

0 thoughts on “De ordner si

  1. Tack så mycket, det är från Gina Tricot:)

    Nej jag ska jobba i städ och i köket. Så det blir nog mycket slit, men det blir nog bra ändå:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *