Jobb varje dag!

Nu har det löst sig helt och hållet med jobb! Jag var på en intervju på en restaurang men nu har det visat sig att jag får fulltid på den här kareoke puben. Vilket är skitbra! Härom dagen gick jag ut efter jobbet med DJ:n och inkastaren, vilket var ritkigt kul. Inkastaren var asskön men åkte hem igår till England, men kommer tillbaka om två veckor. DJ:n är supersnäll så det känns himla bra. Däremot är min chef Cat lite speciell, det är svårt att få lära sig för hon visar aldrig hur hon vill att jag ska göra, bara säger att det är fel. Ägaren, Pepe, en liten spansk gubbe, är däremot helskön! Jag diggar han! Så det blir nog bra.

En sak som är riktigt jävla jobbig, man förväntas att vara grym på engelska men britter och irländare och skotter och allt vad det nu är, är helt jälva omöjliga att förstå! De pratar fort och otydligt och blir irriterade när man inte förstår. Men fan så lätt att vara engelsman, att kunna åka var som helst i hela världen och kunna förvänta sig att bli förstådd. Dessutom har de så jävla mycket konstiga drickor. De blandar öl med typ allt möjligt och allt har massa konstiga namn, så det är inte så lätt att förstå vad de vill ha när man inte fattar vad de säger eller kan koppla vad det är de vill dricka….

Annras har det väl inte hänt så mycket, vi har hängt på stranden varje dag. Nu blir jag i alla fall kvar i 5 veckor till. Jag jobbar från klockan 16 varje dag, siesta mellan klcokan 20 till 21.30 och därefter slutar jag klockan 24.30.

Share

0 thoughts on “Jobb varje dag!

  1. Roligt att det har löst sig med jobb! Jättebra att du får träna på engelskan men jag förstår att det kan vara svårt med alla dialekter.
    Många kramar / Mamma

  2. Hej Mli.
    Skönt att du har hittat ngt att göra, det här med att inte förstå alla dialekter på engelska när det dessutom spelas hög musik kan inte vara lätt. men jag tror att du efter ett tag kommer att lära dig.
    Sköt om dig jag saknar dig puss o kram pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *