En snabbvisit i Olso


Tåget till Oslo tog cirka 5 timmar, men det var skönt att få sova lite! Vi bodde på huvudgatan i Oslo, Mikal hade fixat ett 4 stjärnigt hotellvirkelig flax! När vi kollat in hotellrummet drog vi ner på byen och vi gick bland annat till slottet och därefter till Aker Brygga. Det var väldigt koseligt och flott vid Aker Brygga, jag var väldigt facinerad av Oslo över huvud taget faktiskt, (av det lilla jag hann se). Jag kanske flyttar dit till hösten och jobbar, eller så blir det Australien eller kanske Alperna? Vi får se! Jag lär inte bli den enda svenskan om jag skulle flytta till Oslo i alla fall, för jävlar vad det var mycket svenskar där! Ibland kunde man undra om vi ens befann oss i Norge…

Vi drog till en kino  och bestämde oss för att titta på "What happens in Vegas", den var riktigt bra, enkel och rolig! En helt sjuk sak var att jag såg en norksa som var på samma reseledarutbildning som mig i Bad Gastein i vintras, världen är så liten alltså!

Efter filmen så satte vi oss och käkade på en fin restaurang vid bryggan, och sedan gick vi ut på byen en liten stund. Vi hamnade på någon liten klubb, men där var det inte så mycket folk så vi drog vidare hem och nu är jag tillbaka till Visby efter att ha tagit direktflyget från Oslo!

Jag hade en jätte bra helg ialla fall, en upplevelse som jag aldrig kommer glömma! Tack Mikal för allt! Hoppas ni här hemma haft en bra midsommar också!

Foto: Emelie Persson
Foto: Emelie Persson
Share

0 thoughts on “En snabbvisit i Olso

  1. Haha jaa varför inte? Men ska inte smeknamnet vara lättare och kortare att säga än själva namnet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *