Watski 2 Star Baltic

Jag har precis varit nere i hamnen och hälsat på min pappa som är med i kappseglingen Östersjömaran, eller Watski 2 Star Baltic som den nu heter. Hamnen var full av båtar, men är snart tom igen när de fortsätter mot Öland, för att slutligen nå Oxelösund. Första biten gick tyvärr inte så bra, men de får komma ikapp nu istället, efter några timmars sömn.

Läs mer här: Östersjömaran

image32
S/Y Zilver, den långa Wasa båten med röda och blå ränder (Wasa Atlantic)

Jag ska börja jobba redan idag, det känns riktigt bra för jag har ändå inte så mycket att göra nu. Jag cyklade förbi pizzerian en sväng för att se hur det såg ut, och den verkade ganska simpel men mysig!

Nu ska jag ner på stan en sväng innan jag börjar jobba!

image33

Share

0 thoughts on “Watski 2 Star Baltic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *