Familjeträff

Då var jag hemma igen då, nu så här halv två på natten efter jobbet, efter att ha bott med familjen i segelbåten några nätter. Igår var det katastrofalt mycket folk, vi sålde enormt mycket men idag var det lite lugnare, trots att det varit två dagar med medelhavsvärme och strålande solsken.

Jag har ialla fall haft två bra lediga dagar. Efter jobbet i söndags träffade jag familjen nere vid båten och sedan gick vi ut och käkade och drack fräsha drinkar på Trädgår’n, där det var skitgod mat! Sedan gick vi ner mot hamnen och satte oss på Joda och tog några kaffedrinkar, och sedan träffade jag Elin, Emmelie och hela Kneippbyngänget på Munken. Så kvällen spenderades på Munken och Gute och Noice spelade.

Jag uppdaterar mer imorgon (jag hoppas att jag hinner…)

Mammsen och lille vovven, Chips


Var tvungen att sno denna bilden som mamma och pappa tog i Västervik, jag tyckte den var så fin!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *